U bent hier: wijnproeverij-in.nl » Aanmelden »Aanmelden zonder registratie

Aanmelden zonder registratie

Hoe werkt het?

U kunt elk wijn gerelateerd bedrijf aanmelden op onze website door onderstaand formulier in te vullen. Een vermelding op deze website is helemaal gratis, maar wij waarderen een link naar terug naar onze website, bijvoorbeeld naar uw eigen vermelding.

Het formulier bevat een aantal verplichte velden gemarkeerd met een * en aantal niet verplichte velden. Alle velden, met uitzondering van de naam van de contactpersoon, worden op onze site gepubliceerd. Sommige velden bevatten extra uitleg, deze wordt zichtbaar door de cursor boven het vraagteken te houden.

Vermelding aanpassen?

Houdt er rekening mee dat een aanmelding zonder registratie niet meer is aan te passen. Om uw vermelding aan te passen kunt u zich registreren. Na registratie kunt op contact met ons opnemen en zullen wij uw aanmelding aan uw account koppelen zodat u ten alle tijde aanpassingen kunt maken (zonder onze controle!)

Aanmeldformulier

Voorbeeld van de bedrijfsnaam: Voorbeeld van de plaats: Voorbeeld van de korte toelichting:

* verplichte velden

Voorwaarden

  • U bent eigenaar van, of bevoegd om namens het te vermelden bedrijf te handelen.
  • De aanmelding bevat geen misleidende informatie.
  • De aanmelding dient vrij te zijn van racistische uitingen of andere vormen van discriminatie.
  • Alle ingevulde informatie zal worden gepubliceerd op onze website, met uitzondering van de naam van de contactpersoon.
  • wijnproeverij-in.nl behoudt het recht om uw aanmelding te weigeren of aanpassingen te maken voordat deze geplaatst wordt.
  • Door op 'aanmelden' te drukken gaat u akkoord met deze voorwaarden.